Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ...

Έφτασε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε το νέο μας διαδικτυακό τόπο!

Η υλοποίηση του ήταν πολύ σημαντική για εμάς ώστε να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη επαφή μαζί σας.

Ο νέος διαδικτυακός μας τόπος δημιουργήθηκε με απλή και μοντέρνα εικαστική εμφάνιση, εμπλουτισμένες σελίδες με πολλά στοιχεία και δυνατότητες. Είναι σύγχρονος και δυναμικός, σε συνδυασμό και με τη παρουσία μας στα social media (Facebook & Twitter) αποτελούν για τον χρήστη ένα φιλικό και πολύτιμο εργαλείο πρόσβασης στην έγκυρη πληροφόρηση και την άμεση επικοινωνία. Επίσης, έχει δημιουργηθεί με κώδικα ώστε να μπορεί εύκολα να εμφανιστεί πλήρες σε επιτραπέζιο υπολογιστή, Laptop, Tablet, Phablet, Smartphone.

Το κεντρικό πτυσσόμενο μενού παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι κατηγορίες με ευελιξία και αμεσότητα στον εντοπισμό των σελίδων ή άρθρων που σας ενδιαφέρουν. Οι επιλογές μενού, είναι σχεδιασμένες ώστε να υπάρχει απλούστερη πλοήγηση και άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεστε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Επιπλέον ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε και στη σαφήνεια των θεμάτων για ποιό εύκολη και κατανοητή πληροφόρηση.

Με μια απλή εγγραφή σας, υπάρχει η δυνατότητα να σας αποστέλλουμε ΔΩΡΕΑΝ στο προσωπικό σας email ενημερωτικό Newsletter με το οποίο έχετε συνοπτικά όλη την εικόνα της τρέχουσας επικαιρότητας και πληροφορείστε γρήγορα και έγκαιρα για κάθε εξέλιξη.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την εμφάνιση και την αισθητική της ιστοσελίδας μας!

Unknown

Συγγραφέας & Συντάκτης

Η Λ.Ε.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ασχολείται με όλες τις εκφάνσεις του λαϊκού πολιτισμού. Εξετάζει, καταγράφει και ταξινομεί όλα όσα ένας λαός κατά παράδοση λέγει, ενεργεί και πράττει σε συλλογικό επίπεδο ψυχικής και κοινωνικής ζωής του λαού σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο και συνεπώς ποικίλει.